Wilt u ontbijten, plantaardig eten of een vezelrijke voeding onder de aandacht brengen? Geef de gezondheidsprofessional een rol. Zij zijn een betrouwbare informatiebron voor de consument.

PIT Actief verbindt uw wensen met die van gezondheidsprofessionals en komt tot effectieve campagnes. Campagnes waarbij de gezondheidsprofessional de consument prikkelt om andere keuzes te maken.

Zoals in het Ontbijt Pact samen met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, AJN Jeugdartsen Nederland en Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland.


Gezondheidsprofessionals zijn cruciale stakeholders. Een FOCUS groep geeft inzicht in hun visie. Belangrijk, zoals bij de ontwikkeling en positionering van een product.

PIT Actief weet de juiste, kritische mensen voor een FOCUS groep te vinden en gaat geen discussiepunten uit de weg. Met een helder advies als resultaat.

Enkele voorbeelden van FOCUS groepen
– Dubbelblinde placebo gecontroleerde voedselprovocatie binnen de JGZ | Hero Baby
– Volkoren granen en voedingsvezels | TrimbHealthcare
– Consultatieronde De voeding van peuters | VNFKD
– Gezonde basisvoeding; jong geleerd, oud gedaan | FrieslandCampina Institute
– Lekkere aanpak van ondervoeding met Zorgpartners Midden-Holland

Professionals als diëtisten, jeugdartsen en praktijkondersteuners willen weten wat er te koop is. Informeer hen in hun eigen taal.

PIT Actief spreekt die taal en weet de juiste snaar te raken. Wij maken uw informatie relevant voor deze specifieke doelgroep.

Bijvoorbeeld  het scheurblok Duurzaam eten of de Gesprekskaart. 


      

Zoekt u voedingskundige ondersteuning voor uw wetenschappelijke vragen of het samenstellen van een dossier? Heeft u behoefte aan tijdelijke support? PIT Actief heeft een stevige voedingskundige basis en ondersteunt u graag bij vraagstukken in voeding en gezondheid.

Zo geeft PIT Actief bijvoorbeeld voedingskundige ondersteuning aan Spadel en Zoetstoffen.nl
Op verzoek van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Stuurgroep Ondervoeding en het Platform Patiënt & Voeding heeft PIT Actief de wensen en behoeften van diëtisten en patiënten op het gebied van dieetpreparaten onderzocht.

Stakeholders informeren over nieuwe ontwikkelingen of om fabels te ontzenuwen? Een geaccrediteerde training biedt prachtige kansen.
Gezondheidsprofessionals zijn belangrijk stakeholders als het om voeding gaat. Zij blijven zich gedurende hun gehele loopbaan ontwikkelen. Dat is een voorwaarde om hun vak te mogen uitoefenen.

PIT Actief ontwikkelt geaccrediteerde scholingen, die aansluiten op uw wensen en de eisen van de gezondheidsprofessionals.
De jaarlijkse workshops voor de jeugdgezondheidszorg in opdracht van Mead Johnson Nutrition en Van Aardbei tot Zwaardvis voor praktijkverpleegkundigen, een initiatief van Unilever

PIT Actief staat aan de wieg van de Stuurgroep Ondervoeding. Partner Ellen van der Heijden coördineert als bureaudirecteur de activiteiten van de Stuurgroep en beheert de contacten met stakeholders zoals ministerie van VWS, politiek en patiëntenorganisaties.

 

Actuele projecten

Stuurgroep Ondervoeding
Goed Gevoed Ouder Worden


De website Goed Gevoed Ouder Worden richt zich op thuiswonende ouderen. Deze campagne is een van de activiteiten van de Stuurgroep Ondervoeding 

Focus groep met zorgprofessionals

De lekkere aanpak van ondervoeding met focus groep Zorgpartners MH