Slide

Autisme in de behandelkamer van paramedici

Het behandelen van een cliënt met een autisme spectrumstoornis is soms een uitdaging. Communicatie is ingewikkelder en ook aanraking niet altijd gewenst. Een autisme spectrumstoornis is namelijk voorliggend zoals dat in vaktermen heet, d.w.z. het is leidend. Dit betekent dat het er altijd is en jij als professional altijd rekening moet houden het de autisme spectrumstoornis van jouw cliënt. Het kiezen van de juiste insteek voor behandeling van een client met autisme vraagt om inzicht in wat autisme eigenlijk is, welke eigenschappen autisme met zich meebrengt en welke gevoeligheden er zijn.

Tijdens deze webinar krijg je inzicht in wat een autisme spectrumstoornis betekent voor iemand. Zo zul je beter begrijpen waar zijn/haar gedrag vandaan komt. Daarnaast krijg je handvatten voor de communicatie, aanraking en therapietrouwheid. Zo wordt het omgaan met cliënten met autisme iets minder ingewikkeld en kun je hen nóg beter helpen.

Kosten: €99 p.p. excl. BTW
Accreditatie: 1,5 punten

Dit webinar wordt aangeboden door het Leids Congres Bureau. Kijk voor meer info, prijzen en aanmelden op: Autisme in de behandelkamer van paramedici | Webinar

Webinar

4 oktober 2023 | 11.30-13.00 uur | online