On demand
Heb je het VoedingNL congres gemist? Of ben je benieuwd naar de nieuwste inzicht in vitaal langer leven? De e-learning op basis van het VoedingNL congres is in de maak.
Geef dan nu je belangstelling aan en je krijgt van ons bericht zodra de e-learning beschikbaar is.
INHOUD E-LEARNING
De e-learning bestaat uit online colleges, een opdracht en een toets. De verwachte studiebelasting is tussen de 4 en 6 uur.
Online colleges:
Het proces van gezond ouder worden – biologische factoren en DNA-reparatie | Prof. dr. Jan Hoeijmakers, professor moleculaire genetica, Erasmuc MC; Prinses Maxima Centrum en ONCODE; CECAD Forschungszentrum Keulen
Wat gebeurt er met de verouderende spier tijdens een plantaardig dieet? | Pol Grootswagers, Universitair docent Voeding en Veroudering, Wageningen UR
Dementie, Alzheimer en voeding | Prof. Dr. Francesco Mattace Raso, geriater, hoofd sector Geriatrie, Erasmus MC
Voeding en botgezondheid bij ouderen | dr. ir. Inge Groenendijk, Postdoctoaal onderzoeker, afdeling Humane Voeding en Gezondheid, Wageningen UR
Ondervoeding bij ouderen: een proactieve en interprofessionele aanpak | dr. ir. Priya Dewansingh-Leeffers, docent-onderzoeker bij de Hanze – Voeding en Diëtetiek
Inzet creatieve technologie bij leefstijlverbetering | dr. ir. Josje Schoufour, Hogeschool hoofddocent, Lectoraat Voeding & Beweging, Hogeschool van Amsterdam