Voor en door diëtisten en voedingswetenschappers

Missie en visie

Bij PIT Actief is het onze ambitie om een toonaangevende rol te spelen in het leveren van hoogwaardige scholing, speciaal voor diëtisten. Als een bedrijf, waar diëtisten en voedingswetenschappers de scholingen zelf ontwikkelen, zijn we gepassioneerd om bij te dragen aan de professionele groei en ontwikkeling van alle diëtisten in Nederland. We doen dit met een toegankelijke en persoonlijke benadering waarin aandacht is voor het individu.

Ons doel is om kwalitatief goede scholingen te bieden die verdiepen en tegelijkertijd aansluiten op de praktijk: breid je kennis uit, verbeter je praktische vaardigheden en pas de opgedane kennis direct toe. Ons uitgebreide aanbod omvat (meerdaagse) post HBO’s, leergangen voor intensieve verdieping en kennisdossiers die je de kans geven flexibel te studeren.

Door nauw samen te werken met verschillende netwerken (o.a. van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten) en zorgprofessionals uit het hele land, streven we ernaar om een brug te slaan tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Onze scholingen zijn ontworpen om diëtisten te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun expertise en zichzelf op die manier te specialiseren en te onderscheiden in een steeds veranderend werkveld.

Kernwaarden

Kwaliteit: We streven naar topkwaliteit in alles wat we doen: de ontwikkeling en inhoud van onze scholingen, het leveren van een hoogwaardige leerervaring en een toegankelijke en persoonlijke benadering. 

Passie: We hebben passie voor de professionele groei en ontwikkeling van diëtisten en deze drijft ons om voortdurend te streven naar verbetering.

Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking en hechten veel waarde aan nauwe contacten met diverse netwerken en zorgprofessionals om een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Flexibiliteit: We bieden een uitgebreid scala aan scholingsmogelijkheden, met flexibele opties zoals leergangen en kennisdossiers. We geven diëtisten zo de mogelijkheid om zich in eigen tempo en op elk moment te ontwikkelen.

Innovatie: We omarmen innovatie en streven ernaar om voortdurend nieuwe methoden en benaderingen te verkennen om diëtisten te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.

Samenwerkingspartners

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

De NVD maakt zich sterk voor kwalitatief hoogwaardige diëtetiek en komt op voor de belangen van de diëtist. Samen met hun leden brengen zij het belang van de diëtist bij ziekte, gezondheid en kwaliteit van leven continu onder de aandacht. NVD leden krijgen minstens 25% korting op de scholingen van PIT Actief. Informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind je op de website.

Diëtisten Coöperatie Nederland

De DCN is de beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijns gezondheidszorg. DCN leden krijgen minstens 25% korting op de scholingen van PIT Actief.

Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Het bestuur en de medewerkers van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten  (VBVD) hebben als doel het beroep van de diëtist op een positieve manier op de kaart te zetten bij de burgers, de zorgvragers, de andere zorgverleners en de overheid. Dit doen ze door bruggen te bouwen tussen hunleden en ook door deel te nemen aan nationaal overleg zodat de diëtist als paramedicus een prominente plaats krijgt bij de preventie en behandeling van ziekten.

VBVD leden krijgen minstens 25% korting op de scholingen van PIT Actief.

Vul je gegevens in.

Aanmelden belangstellende