leergang Voeding bij chemotherapie

De leergang biedt inzicht in chemotherapie en targeted therapie met de consequenties voor de voeding en voedingsinterventies. Smaak- en geurveranderingen, mucositis, misselijkheid en braken en diarree en obstipatie zijn de klachten die centraal staan.

De leergang bestaat uit zelfstudie en een contactmiddag. De zelfstudie kunt u in uw eigen tempo en in uw eigen tijd volgen. U kunt direct na inschrijving starten. Het bestaat uit literatuur, een online college, online besprekingen, een toets en casuïstiek. De zelfstudie rondt u af voor de contactdag.
Tijdens de contactdag bespreekt u de studiestof met de medestudenten en docenten. Na afloop van de contactdag ontvangt u persoonlijke feed back van de docenten op uw eigen casus.

Collega’s geven aan dat zij mensen die chemotherapie (hebben) ondergaan na de leergang nog beter kunnen begeleiden. Als u de leergang hebt voltooid ontvangt u daarom naast de accreditatiepunten ook een keurmerk als bewijs dat u het intensieve studietraject succesvol hebt afgerond. Dit keurmerk laat zien wat u kunt.

Bel ons bij vragen:
Arine de Ridder | 035-6024615
Ellen van der Heijden | 020-6266694
info@pitactief.nl

Utrecht

zelfstudie gevolgd door klassikale contactdag
05 november 2020
belangstelling voor 2021

Image